Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

 

Πρόεδρος Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας ΤΕΕ

 

 

 

 

Κύριοι Βουλευτές και Εκπρόσωποι Πολιτικών Κομμάτων

Κύριε Αντιπρύτανη του ΔΠΘ

Κύριε Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ

Κύριε Εκπρόσωπε του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Αγαπητοί συνάδελφοι

Κυρίες και κύριοι

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες

 

Εκ μέρος του προεδρείου της διημερίδας σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ που αποδεχθήκατε την πρόσκληση μας και παραβρίσκεστε σε αυτήν την αίθουσα για να παρακολουθήσετε το εξόχως σημαντικό και ενδιαφέρων θέμα «Νέοι ορίζοντες στη διαχείριση έργων», διότι αυτήν τη στιγμή όπως γνωρίζεται κατασκευάζονται τα μεγαλύτερα έργα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ στην χώρα μας. Κι εδώ κάνω μνεία, η ζεύξη του Ρίου – Αντίριου, η Εγνατία Οδός, η οποία θα αναζωογονήσει την περιοχή μας στη Βόρειο Ελλάδα, το ΠΑΘΕ, η Ιωνία οδός και το μεγάλο επενδυτικό ενεργειακό έργο το οποίο είναι στο σχεδιασμό και θα προχωρήσει, ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

 

Είναι βέβαιο ότι οι διακεκριμένοι συνάδελφοι με τις γνώσεις τους, την εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα, θα έχουν πάρα πολλά να πουν αλλά και να μας υποδείξουν. Θα αξιοποιήσουμε  τη δουλειά τους, έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις θέσεις και απόψεις μας, αλλά κυρίως για να καταστούμε περισσότερο χρήσιμοι στην κοινωνία.

 

Ευχαριστούμε τους εισηγητές που αποδέχτηκαν την πρόταση μας να είναι σήμερα ομιλητές στην διημερίδα μας, καθώς και όλους εσάς που αποτελείτε το εκλεκτό ακροατήριο.

 

Ευχαριστώ πολύ.